lördag 26 maj 2012

Veckan som gick

I veckan var jag och några tjejkompisar och åt middag på en italiensk restaurang. Mycket trevligt! Det är ju alltid skönt att då och då få äta middag utan att behöva hålla koll på att de andra middagsgästerna äter som de ska eller inte börjar bråka..;)

Vi har nu registrerat Sofia för sommarterminen i skolan, hon får gå tills vi åker till Sverige. I slutet på dagen har hon alltid någon lektion som vi själva har valt från ett givet utbud. Detta utbud varierar från termin till termin. Det är jag som väljer åt henne, Sofia vet nog inte ens om att hon har ett val.....Det är faktiskt enklast så än så länge. Så stackaren vet inte att mamma aktivt valde bort en aktivitet som ordagrant låter så här :" BARBIE AND PRINCESS CLASS, Join our class and practice being a Princess. Stories and projects for a Princess." Det får ju vara någon måtta på prinsesseriet.

Lovisa och jag  var med Linda och Kalle på "The Playground" häromdagen. En utomhuslekplats där man får betala för att gå in. Det innebär också att den är i fint skick. Vi var nästan ensamma så ungarna kunde springa omkring ostört. Det var oerhört varmt och svettigt men skönt att vara ute i alla fall.

Lovisa fick åka till doktorn igår, för hon har fått svamp i munnen. Hon verkar inte lida något nämnvärt mer än när hon äter syrliga saker. Men hon är väldigt röd i munnen och på läpparna. Så nu är det 10 dagars medicinering.

Solnedgång från balkongen

Barnen leker på lekplatsen hemmavid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar